Dec 30, 2012

Kvepia Kalėdom :)

 Kai pamačiau šiuos mielus briedžius, nusprendžiau pabandyti su savo pipiru juos išsikepti.

Šiems sausainiams pasigaminkite jūsų mėgiamų sausainių tešlą. Aš tešlą pasigaminau pagal šį receptą -  trapus sviestiniai sausainiai. Gamindama jaudinausi, kad neprilips papuošimai ant sausainio ar iškepus nukris, bet turiu pasakyti, kad viskas prilipo super ir nukrito tik vienas nestipriai prispaustas ragas, o visi kiti ragai liko savo vietose  :)

Taigi pasiraitojame rankoves ir imamės darbo :)
Iškočiojame tešlą.

Išspaudžiame formeles, briedžio galvai išspausti naudojome varpelio formelę, puikiai tiko :)
Ir imamės puošimo. 

Sausainukai paruošti kepti.

Štai ir rezultatas :)

Mano pipiras smagiai darbavosi puošdamas sausainius ir nekantriai laukė 
kol iškeps, kad paragauti :)
O dabar negali sulaukti švenčių, kad juos nuvežti paragauti pusbroliui ir pusseserei :)

No comments:

Post a Comment

Neuždaryk nepasisveikinęs - palik komentara:)